ALLURE – Afzet

De mini gerbera’s van Kwekerij Allure Gerbera zijn op verschillende manieren verkrijgbaar;

KLOKVERKOOP

Allure Gerbera is een betrouwbare klokleverancier. Dagelijks voeren we ons assortiment aan op FloraHolland veiling Aalsmeer, Naaldwijk, Rijnsburg, Rheinmaas en ook op Plantion (Ede).

Wilt u zeker zijn dat u ons aangevoerde product voor de klok kunt inkopen, dan is dit mogelijk via de FloraHolland Floramondo Klokvoorverkoop. U hebt zekerheid nog voor de klok gaat draaien.

Daghandel

We bieden onze bloemen ook aan via de daghandel. Hiervoor moet de bestelling voor 08:00 uur ’s ochtends binnen zijn. De door u bestelde bloemen worden dan geplukt, verpakt en op de veiling of dok-geleverd. Het grote voordeel is dat de bestelling dagvers is, wat een langere houdbaarheid betekent. Zo kunt u zelfs na het veilproces, op de zelfde dag, toch de bloemen inkopen, zonder dat u hoeft te wachten tot de volgende veildag. De beschikbaarheid is meestal geen probleem. De prijs die we voor onze daghandel berekenen is marktconform.

Directe Afzet / Bemiddeling

Natuurlijk is het inkopen van onze mini gerbera`s ook mogelijk via directe afzet en bemiddeling. Op deze wijze kunt u de gewenste soorten in de gewenste aantallen inkopen voor een vaste afgesproken prijs. Hierdoor loopt u geen risico`s qua beschikbaarheid en prijsfluctuaties. We hebben hier al jarenlange ervaring mee en ons devies is: afspraak = afspraak. Hierdoor heeft u ook zekerheid op de lange termijn.

Levering & Logistiek

Doordat ons bedrijf centraal ligt nabij de A2, A15 en de A27,  is het mogelijk om de bloemen in ca. 1 uur tijd op veilingen of ‘dok’ af te leveren op de door u gewenste locatie.

Om een goede en snelle levering te kunnen waarborgen hebben we daarvoor afspraken gemaakt met collectieve transporteurs in onze regio. Hierdoor is het mogelijk om `s morgens tot 08:00 uur mini gerbera`s te bestellen, wij zorgen er dan voor dat uw bestelling voor half 2 afgeleverd wordt op de gewenste locatie in Nederland.

Retailverpakking

Allure Gerbera heeft al meerdere jaren ervaring met het kant-en-klaar beleveren van supermarkten.

De gerbera bosjes kunnen diverse aantallen (vaak 7, 9 of 10 stuks) worden gebost.

Op onze mixstar bosmachine worden deze bosjes voorzien van een takje groen.

Daarna vakkundig ingehoesd en voorzien van een sticker met streepjescode.

De bosjes worden op een bijgeleverde emmer gezet, die gevuld wordt met water waarin voorbehandelingsmiddel is toegevoegd.

De emmers worden klaar gemaakt door ze in een passende doos te zetten die wordt voorzien van een stevige strapexband en op een europallet gezet.

Allure Gerbera heeft zich in deze verpakking gespecialiseerd, waarbij er een hoogstaand kwaliteitsproduct aan de retailer wordt aangeboden.

De gehele partij wordt daarna op verzoek gekoeld, zodat tijdens langdurig transport de bloemen vers blijven. Om een goede temperatuur in de dozen te waarborgen, hebben we een hypermoderne koelcel laten plaatsen die hiervoor uitermate geschikt is.

Uiteraard is het ook mogelijk om op ons bedrijf te laden. We hebben een laaddok ter beschikking.

Maatwerk is ons devies.

Bij Kwekerij Allure Gerbera zijn de gerbera’s verkrijgbaar in verschillende verpakkingen. Bijzondere verpakkingen zoals de Gerbera Box is mogelijk.

Mini Gerbera op Water (996)

Dit is de standaard verpakking. De bossen kunnen ook per elk gewenst aantal gebost worden. Ook zijn bij deze verpakking de bloemen gehoest verkrijgbaar, wat beschadigingen voorkomt.

Belading: 80 bloemen per fust x 12 fusten per laag x 3 lagen = 2.880 mini Gerbera`s per FH stapelwagen.

Diamondverpakking (996)

Bij deze verpakking worden de bloemen in een kaart gestoken. In elke kaart zitten 20 bloemen gestoken. Er zitten 4 kaarten op een emmer. De kaart wordt vervolgens gehoesd, wat beschadigingen voorkomt. De kaart wordt daarna rechtop in de emmer gezet. Deze verpakking is zeer goed geschikt voor verre bestemmingen. Deze verpakking is ideaal voor bijvoorbeeld Cash en Carry’s doordat de bloemen mooi gepresenteerd worden.

Belading: 80 bloemen per fust 966 x 16 fusten per laag x 2 lagen = 2.560 bloemen per FH stapelwagen.

Exportverpakking met kartonnen kraag (544)

Deze verpakking is uitermate geschikt als een hoge beladingsgraad een must is. Door de bossen in een kartonnen kraag te steken, wordt het maximale gedaan om te voorkomen dat de bloemen beschadigen tijdens het transport.

Door de kartonnen kraag is er minder kans dat er water wordt gemorst tijdens het transport.

Belading: 120 bloemen per exportcontainer 544 x 9 fusten per laag x 3 lagen= 3.240 mini gerbera`s per FH stapelwagen.

Retailverpakking op EURO pallet

Deze verpakking heeft grote voordelen voor het supermarktsegment. De mini gerbera`s worden kant en klaar af tuin geladen en kunnen rechtstreeks naar de distributiecentra of de winkels van de supermarktketen. Voordeel is dat de bloemen ruim 1 dag verser zijn, dan wanneer de bloemen eerst elders verwerkt worden tot bijvoorbeeld een mini boeket en daarna pas naar de supermarkt getransporteerd worden. Ook gaan de bloemen maar één keer over de verwerkingslijn. Dit komt de kwaliteit ten goede. Desgewenst kan er een 3 tot 5 kleuren mix worden geleverd, desgewenst met een takje groen, zoals bijv. Roebelini.

Belading: 120 bloemen per zwarte ronde emmer verpakt in een kartonnen doos x 8 dozen per laag x 4 lagen = 3.840 mini gerbera`s per europallet.